• Начало »
  • Новини »
  • Народният лечител Борис Николов е ученият, открил българската виагра

Народният лечител Борис Николов е ученият, открил българската виагра

Борис Николов е познат сред обществото като народният лечител, който е против прекомерната употреба на синтетични лекарства и за билколечението. Макар вече да не е сред живите, фитотерапевтът с над 50-годишна практика, оставя завещание на народната медицина, която би могла да промени и световната.

Борис Николов е първият роден учен, който открива българската виагра. В средата на своята практика той установява, че тинктурата от бабини зъби действа почти с еднаква сила като всепризнатия мощен стимулант за потентност, виаграта. Изследвайки пълзящото растение от семейство Чифтолистникови близо 10 години, Николов дори му посвещава цяла книга. Именно в научния труд Растението убиец на холестероловите плаки, публикуван през 2004 година, тункурата от бабини зъби се разглежда като уникално средство в борбата срещу проблеми с простата.

Полезните свойства на тинктурата от бабини зъби обаче съвсем не се изчерпват с подобрението на половата мощ. Оказва се, че растението разполага и с други здравословни ползи, също описани в книгата на Борис Николов. Нека разгледаме част от тях:

Тинктура от бабини зъби се препоръчва за хора с хронична умора, както и за тези, които водят активен начин на живот, включително и на спортистите. Причината е, че тя повишава силата и издръжливостта, а наред с това и подобрява мускулатурата.

Хората с високи показатели на лошия холестерол, също, могат да се възползват от народния афродизиак. Смята се, че с тинктура от бабини зъби се подобрява и мастната обмяна, а също така стимулира метаболизма. Ето защо билката е отличен помощник и в борбата срещу излишните килограми.

Тинктурата от бабини зъби има мощни противовъзпалителни свойства, поради което се изписва при артрит, кожни проблеми като акне и екземи, отворени рани и бавно заздравяващи рани (включително и на пациенти с диабет).

Китайската народна медицина включва тинктурата от бабини зъби в лечението на всякакви бъбречни заболявания, а в България дори билката се изписва и на жени, които страдат от хроничен цистит.

Ако страдате от хипертония, също можете да се ползвате от здравословните свойства на тинктурата от бабини зъби. Редовната консумация на запарката ще регулира кръвното налягане до максимум един месец, твърдят народните билкари.

Освен на половата мощ и подобряване функциите на простата като полза от тинткурата на бабини зъби, Борис Николов обръща специално внимание и на действието на билката при наличие на дискова херния. Рецептата на лечителя обаче комбинира свойствата на бабини зъби с тези на друга популярна билка, глухарчето.

Ако страдате от проблеми с щитовидната жлеза или търсите народен метод за поддържане на хормонален баланс, също, бихте могли да следвате схема на билкотерапия с тинктура от бабини зъби.

Моля, имайте на предвид, че тинктурата от бабини зъби не се препоръчва при бременност и кърмене, както и при силно раздразнен стомах. При наличен диагностициран здравословен проблем, преди да започнете терапия с билката, е задължително да се консултирате с лекуващия си с лекар или сертифициран билкар.

Невероятното действие на содата при пречистването на организма от токсини

прочети още

Хляб с пухкава текстура без грам брашно.

прочети още

Наскоро учени публикуваха резултатите от мащабно изследване, в което се разкриват предимствата за здравето от приема на натурален свински желатин.

прочети още

Той е ароматната смола със свещен характер, защото служи и за духовно пречистване.

прочети още

Кето хлебчетата с хуск са с много хрупкава коричка и съвършено мека сърцевина.

прочети още

Препоръчваме вафли Хармоника на всяка майка, която иска детето й да се храни здравословно, защото са едновременно вкусни, сладки и без захар.

прочети още

За разлика от класическите спагети, оризовите не съдържат глутен, а това неминуемо ги прави в една от най-предпочитаните съставки за обяд или вечеря на много хора.

прочети още

Маята е основна съставка, използвана в хлебопекарството. Той представлява биологичен продукт, който се получава от концентрацията на дрожди.

прочети още

Био боята дава възможност красотата на косата да бъде здравословна и естествена.

прочети още

Таханът е храна, определяна често като безценен дар от Ориента. Самото наименование носи дъха на екзотиката и мистерията.

прочети още

Освен че са супер модерни и 100% еко, бамбуковите чаши притежават и други интересни специфики, за които е добре да се информирате предварително.

прочети още

Оризовката е диетичен продукт, който най-често се използва като заместител на хлебни изделия, както и за междинно хранене с цел утоляване на глада по време на диета или по строг режим.

прочети още

България притежава уникално богатство от билки, което ни поставя на едно от първите места в света по износ на този ценен природен дар.

прочети още
/div>