Рецепта за кето хлебчета с Хуск - Индийски живовляк

                                  Необходими Продукти:
150 грама сусамово брашно;
50 грама кокосово брашно;
30 грама хуск;
3 белтъка;
200 милилитра гореща вода;
2 чаени лъжички изцеден лимонов сок;
1 чаена лъжичка бакпулвер;
1 чаена лъжичка сол;

                                 

                                  Начин на приготвяне:
⬇️ ⬇️
Сложете сусамовото и кокосовото брашно в купа и добавете останалите сухи съставки - хуск, сол и бакпулвер.

Разбъркайте добре, а след това прибавете водата и лимоновият сок. Отново разбъркайте.
Накрая добавете белтъците и замесете меко тесто.

От тестото оформете топчета, колкото орех и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене.

Печете на средно ниво във фурна, загрята на 200 градуса за около 20 минути.

Извадете тавата от фурната и оставете хлебчетата да се охладят преди консумация.

 

Добър апетит от БиоТрио !

Полезните свойства на тинктурата от бабини зъби обаче съвсем не се изчерпват с подобрението на половата мощ.

прочети още

Наскоро учени публикуваха резултатите от мащабно изследване, в което се разкриват предимствата за здравето и на свинския желатин.

прочети още

Препоръчваме вафли Хармоника на всяка майка, която иска детето й да се храни здравословно, защото са едновременно вкусни, сладки и без захар.

прочети още

За разлика от класическите спагети, оризовите не съдържат глутен, а това неминуемо ги прави в една от най-предпочитаните съставки за обяд или вечеря на много хора.

прочети още

Маята е основна съставка, използвана в хлебопекарството. Той представлява биологичен продукт, който се получава от концентрацията на дрожди.

прочети още

Той е ароматната смола със свещен характер, защото служи и за духовно пречистване.

прочети още

Био боята дава възможност красотата на косата да бъде здравословна и естествена.

прочети още

Таханът е храна, определяна често като безценен дар от Ориента. Самото наименование носи дъха на екзотиката и мистерията.

прочети още

Освен че са супер модерни и 100% еко, бамбуковите чаши притежават и други интересни специфики, за които е добре да се информирате предварително.

прочети още

Оризовката е диетичен продукт, който най-често се използва като заместител на хлебни изделия, както и за междинно хранене с цел утоляване на глада по време на диета или по строг режим.

прочети още

България притежава уникално богатство от билки, което ни поставя на едно от първите места в света по износ на този ценен природен дар.

прочети още
/div>