Вафла Хармоника - за децата, които не могат без сладко

Съвременният пазар на захарни изделия е истински кошмар за младата майка, която се опитва да научи детето си да се храни здравословно. При целия този богат асортимент от шоколади, пасти, торти, вафли, меденки, курабийки и всякакви други сладки и десерти, е почти невъзможно да научиш малкия си лакомник у дома, че е вредно да се прекалява със захарта. Положението продължава да е неконтролируемо и извън търговските мрежи на големите вериги магазини, защото и по детските площадки и паркове навсякъде има малчугани с десерт в ръка, които да изкушат и вашия палавник.

Какво е решението и можем ли въобще да се справим с този проблем? Забраната, според нас, със сигурност, няма да ни помогне в опита да научим детето да се храни разнообразно и здравословно. Рано или късно всеки родител разбира, че колкото повече забраняваш, толкова повече засилваш желанието у детето. Но редно ли е да се предадем? Да оставим децата си да се тъпчат с вредни захарни изделия?

Всъщност това не е единственото решение. Да се предадете, скъпи родители, не е решението. Предлагаме ви много по-разумна алтернатива, от която и вие, и вашите деца ще останете доволни – вафли Хармоника!

Защо препоръчваме вафли Хармоника за децата особено за тези, които наистина не могат без сладко! Ами защото, вафли Хармоника са едновременно вкусни, и здравословни. Съвсем не твърдим, че те не са сладки или, че в тях няма захар, какао и допълнителни пълнежи…

В действителност, в състава на вафли Хармоника има захар, но тя е био нерафинирана тръстикова захар, която съвсем не е толкова вредна, колкото е традиционната бяла захар. И, да, има и шоколадови вафли Хармоника, но те са произведени от висококачествена био какаова маса, а вместо вечно използваната във всички десерти на пазара палмова мазнина, която никак не е безобидна, са добавени какаово и кокосово масло в комбинация с органик слънчогледово масло.

Последно, но не по важност, вафли Хармоника не съдържат и бяло брашно, а само пълнозърнести заместители, най-често брашно от лимец. Това превръща тези вкусни вафли в отличен вариант и за хората, които избягват глутен в тяхната диета.

Препоръчваме на всички родители, които държат децата им да се хранят здравословно и разнообразно, е да заменят класическите десерти с вафли Хармоника, защото те са също толкова вкусни, но съдържат далеч по-малко вредни, а дори и здравословни продукти.

Вече няма нужда да забранявате на детето си да яде сладко. Вече можете да съчетаете полезното с приятното и да въведете нов здравословен десерт у дома – вафли Хармоника за всички деца, които наистина, ама наистина не могат без сладко!

P.S. Младите майки, които се успокояват със сладко от стреса покрай децата, най-накрая могат да спрат да крият десертите от децата си. Вместо това, споделяйте заедно сладките моменти с децата си, защото с вафли Хармоника те се превръщат в апетитни и здравословни моменти!

Невероятното действие на содата при пречистването на организма от токсини

прочети още

Хляб с пухкава текстура без грам брашно.

прочети още

Наскоро учени публикуваха резултатите от мащабно изследване, в което се разкриват предимствата за здравето от приема на натурален свински желатин.

прочети още

Той е ароматната смола със свещен характер, защото служи и за духовно пречистване.

прочети още

Кето хлебчетата с хуск са с много хрупкава коричка и съвършено мека сърцевина.

прочети още

Полезните свойства на тинктурата от бабини зъби обаче съвсем не се изчерпват с подобрението на половата мощ.

прочети още

За разлика от класическите спагети, оризовите не съдържат глутен, а това неминуемо ги прави в една от най-предпочитаните съставки за обяд или вечеря на много хора.

прочети още

Маята е основна съставка, използвана в хлебопекарството. Той представлява биологичен продукт, който се получава от концентрацията на дрожди.

прочети още

Био боята дава възможност красотата на косата да бъде здравословна и естествена.

прочети още

Таханът е храна, определяна често като безценен дар от Ориента. Самото наименование носи дъха на екзотиката и мистерията.

прочети още

Освен че са супер модерни и 100% еко, бамбуковите чаши притежават и други интересни специфики, за които е добре да се информирате предварително.

прочети още

Оризовката е диетичен продукт, който най-често се използва като заместител на хлебни изделия, както и за междинно хранене с цел утоляване на глада по време на диета или по строг режим.

прочети още

България притежава уникално богатство от билки, което ни поставя на едно от първите места в света по износ на този ценен природен дар.

прочети още
/div>