Био сок от Арония, 270 мл

  • Марка: Арониада - Агро ЕООД
  • Кат. номер: 1189

Сертифициран продукт от биологично земеделие.

300мл 100% сок от плод на арония.

 

Сокът от плод арония ( Aronia melanocarpa ) е получен само от подбрани пресни и здрави плодове, отгледани в екологично чист район – на благословената земя на Капиновския манастир „Свети Николай Чудотворец“ в Централна Стара Планина.

 

Сокът е произведен по специална технология – чрез студено пресоване и пастьоризиране, с цел максимално запазване на богатия биохимичен състав на плода в крайния продукт.

 

БЕЗ ЗАХАР! БЕЗ ДОБАВКИ! БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!

 

Преработката се извършва веднага след обиране на плодовете в еднократна малка серия. Чрез използване на нестандартна технология на производство, ние успяхме да запазим в сока високи стойности на жизненонеобходимите антоцианини, катехини и флавоноли, витамин С, В1, В2, РР и други.

 

Настоящият продукт – сок изцяло от плод арония не е само освежаваща напитка, а пълноценна течна храна с доказани лечебни свойства. Заради различната индивидуална чуствителност и за да се избегне реакцията на Херксхаймер (реакция на бързо отделяне на голямо количество токсини, придружена понякога с гадене и разстройство) сокът от арония следва да се употребява в чист вид до 50мл на един прием. Чудесно се комбинира с други плодове и плодови сокове!

 

Производител: Арониада- Агро ЕООД, България

5,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 5,99 лв.
Моля, изберете: