Акне коректор „Мелиса“

  • Марка: Екомаат България
  • Кат. номер: 198

Описание: Акне коректора „Мелиса“, притежава противовъзпалителни свойства, има силно бактерицидно и бактериостатично действие. Съдържа комплекс от натурални липиди от Арган, Ивнинг Приймроз и Жожоба, които подобряват бариерните качества на клетъчните мимбрани и повишават имунитета на кожата. Съдържа натурални триглицериди, богати на линоленова, гама линоленова киселина (GLA), ω-3 мастни киселини и неглициридни компоненти като токофероли, стероли и каротеноиди. Етеричните масла от Маточина, Лавандула, Жълт кантарион, Бял равнец и екстракта от Невен имат силно успокояващо,
противовъзпалително, адстрингентно и лечебно въздействие. Те стимулират кожното кръвообращение, ускоряват регенеративните процеси и стимулират обновлението на кожата. Ежедневното използване на акне коректор Мелиса води до по-бързото възстановяване на кожата в поразените от пъпки участъци.


Начин на приложение: Нанася се върху почистена кожа 3-4 пъти дневно до пълно затихване на процеса. Когато има възпаление да не се втрива, просто да се докосне възпалението с коректора.


Препоръки: За по-добри резултати, използвайте като средство за почистване на лицето от замърсявания 100% органична флорална вода произведена от Екомаат. Подходящи са флорални води от Лайка, Лавандула или Роза.

Съвет от козметика: Добрата хигиена е от изключително значение за проблемната акнеична кожа! Добре би било когато има възпаления да не се използва грим! Кожата трябва системно да се почиства с неароматизиран pH балансиран сапун без съдържание на сулфати. Всички измиващи продукти, които подсушават и обезмазняват, лишават кожата от полезните за нея липиди, изключително важни за това тя да бъде здрава и по-малко реактивна и чувствителна. Ароматерапията е най-нежния и бавен метод за лечението на акне, може да отнеме, доригодина, но крайният резултат ще бъде здрава кожа.


Състав (INCI): етерични масла от Маточина (Melissa Officinalis), Жълт Кантарион (Hypericum perforatum), Лавандула (Lavandula Angustifolia), Бял равнец (Achillea Millefolium), СО2 екстракт от Невен (Calendula Officinalis) и растителни масла от Арган (Argania spinosa), Ивнинг Приймроз (Oenothera biennis) и Жожоба (Simmondsia chinesis)

Количество: едно шише от 5 ml.
Опаковка: Висок клас фармацевтично стъкло, задължително за съхранението на
ароматерапевтични продукти


*100% Био сертифициран продукт съгласно NOP на USDA

24,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,00 лв.
Моля, изберете: