Додо масло за бебе - Роза

  • Марка: Екомаат България
  • Кат. номер: 204

Описание: В бебешкото масло „Додо Роза“ са вложени изключително чисти и високо качествени Био сертифицирани СО2 екстракти, които като активни ингредиенти, нежно защитават, успокояват и овлажняват чувствителната бебешка кожа. Автентичния и деликатен аромат на Роза е изключително успокояващ, повишава доверието и превръща докосването от ръцете на мама или татко в истински релаксиращ масаж. Растителните масла от Арган и Жожоба изграждат и съхраняват естествения хидролипиден слой на кожата. Бебешко масло „Додо Роза“ е изключително нежна и деликатна грижа за най-нежната кожа.


Начин на употреба: За бебета на възраст от 1 месец, за да се намали изсушаващия ефект на водата, се прибавя една капачка от маслото към водата за къпане и се разбива добре. За бебета над 1 месец и за малки деца, след изкъпване, необходимата част от маслото се затопля между дланите, нанася се върху кожата и нежно се масажират отделните части на лицето и телцето. Движенията трябва да са поглаждащи и леки, а втриванията максимално нежни.


Препоръки: Може да се използва и като дневна предпазваща грижа за овлажняване на бебешката и детска кожа на лицето, а и като средство за подобряване на състояния като дерматит.


Състав (INCI): Растителни масла от Арган (Argania spinosa) и Жожоба (Simmondsia chinesis), СО2 екстракт от Плодове на шипка (Rosa canina fruits) , СО2 екстаракт от цветове на Роза (Rosa damascena), цитронелол, гераниол, фарнезол, линалол.


Количество: едно шише от 50 мл.


Опаковка: Висок клас фармацевтично стъкло, задължително за съхравението на
ароматерапевтични продукти


*100% Био сертифициран продукт съгласно NOP на USDA

49,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 49,00 лв.
Моля, изберете: