БИО Сок от гинко, 200 мл

  • Марка: Schoenenberger
  • Кат. номер: 235

Био сокът от Гинко Schoenenberger е подходящ за стимулиране на кръвообръщението, оросяването на мозъка и крайниците, подсилванена паметта.

  

Листата от дървото Гинко Билоба са главно лекарство в китайската медицина от холяди години. При нас гинко се използва за подобряване на паметта и обостряне на мисленето.

Гинко подобрява навлизането на кръв в мозъка и действа като антиоксидант. Тези ефекти могат да са в полза при различни и конкретни заболявания. Учени открили, че гинкото може да повиши умерено паметта и ускори познавателните способности при здрави хора. Няколко изследвания сочат, че може да помогне при проблеми с паметта, причинени от деменция или болест на Алцхаймер. Има тенденция към понижаване на симптомите на деменция, дори ако тя е причинена от атеосклероза. Може да понижи симптоми като прекалена чувствителност и промени в настроението.

Гинко билобата е била доказана и при много други състояния, като депресия и други психологични проблеми, мултипленна склероза, шум в ушите, васкуларни промени и др. Много от изследванията все още не са приключили и има още ефекти на гинко, които ще бъдат открити и доказани.

 

Био сок от гинко Schoenenberger е изцяло натурален и чист продукт. Тази лековита билка е смятана още от древността за „помощник на мозъка“, защото сокът от гинко повлиява благоприятно кръвообращението и по този начин контролира цялостното оросяване на тялото – от мозъка до крайниците. Гинко подсилва паметта и се бори с проблема на студените ръце и крака.

 

Начин на употреба и показания: Препоръчителната дневна доза е 2-3 пъти дневно 10, 20 или 30ml сок. Може да се приема неразреден или разреден с вода или друг сок на гладно 20 минути преди хранене.

 

След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 2 седмици. Използвайте приложената мерителна капачка, не пийте директно от шишето, за да избегнете внасяне на бактерии.

 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца.

 

Състав: Вода, гинко(Ginkgo biloba) листа (37%)
Продуктът не съдържа алкохол или химически консерванти.

 

Произход: Германия

 

19,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19,99 лв.
Моля, изберете: