Био Ябълков Оцет с Пчелен Мед, VEDA, 250ml

  • Марка: Смарт Органик
  • Кат. номер: 704

Натурален продукт, произведен от подбрани български ябълки отгледани по биологичен начин.

Биологичен ябълков оцет с био пчелен мед

5% киселинност

Прясно изцеденият ябълков сок чрез алкохолна и оцетнокисела ферментация се превръща в биологичен оцет, съхранил естествените витамини и минерали на плода. Пектинът, който се съдържа в ябълките е изключително полезен. Препоръчва се на хора със завишени нива на кръвната захар да приемат ябълков оцет с вода на гладно сутрин. Повлияват се много добре след определен период на време.

С високо съдържание на витамини С, Е, В6, пектин, бета-каротин, минерали и антиоксиданти.Изключително полезен. Регулира нивата на холестерола, намалява кръвната захар и риска от инфаркт, ускорява разграждането на мазнините и спомага за детоксикация на тялото от вредните елементи.

Оцет с богат плодов вкус и изразен ябълков аромат. С мек, златист цвят, натурално придобит от плодовете. Всичко това с добавка на сладки вкусове от добавения мед. Неповторимо изживяване.

Добавеният биологичен пчелен мед го обогатява с витамини и минерали и му придава изтънчен вкус. Съчетава полезността на ябълковия оцет и натурален био пчелен мед.

Термично не  обработен, не съдържа оцветители.

Ние препоръчваме био ябълковия оцет с био пчелен мед :

  • за овкусяване на салати и ястия
  • като напитка, разредена с минерална вода

Съставки:

  • биологичен ябълков оцет
  • биологичен пчелен мед (2%)

 

2,89 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2,89 лв.
Моля, изберете: