Кристални минерални соли Здравец Sea Stars

  • Марка: Sea Stars
  • Кат. номер: 809

Предназначение:

Продукт за баня и душ. Минералните вещества и микроелементите проникват в кожата и оказват освежаващо и тонизиращо действие върху целия организъм.

 

Активни съставки:

Морски соли, богати на магнезий - биогенен елемент, полезен за човешкия и животински организъм. Има благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.

 

Начин на приложение:

Вани – 100 гр. от продукта се разтварят в 80-100 л. вода с температура 37-40 С. Времетраене на процедурата 15-20 мин. След ваната тялото се изплаква с чиста вода. При хипертоници да се прилага под лекарски контрол.

Локални ванички – 10-25 гр. от продукта се разтварят в 5-10 л. вода с температура 37-40 С. Времетраене на процедурата 15-20 мин.

 

Природен състав: 100%

 

Натуралните козметични продукти на марката BLACK SEA STARS са разработени в лабораториите на БАН, на базата на популярната Поморийска лечебна кал и черноморска луга. Гамата е със запазени активни биологични вещества и уникално голяма концентрация на биогенния елемент магнезий. Благоприятното им действие има не само козметичен, а и съществен здравословен ефект върху опорно-двигателния апарат, нервната система, здравината на кожата, косите, ноктите и др. Поради специфичния биохимичен състав, продуктите на BLACK SEA STARS притежават силно изразено противовъзпалително действие, стимулират защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма. Възстановяват, омекотяват, хидратират и защитават кожата на тялото срещу стареене. Съдържат микрокристали от морски соли, които отстраняват замърсяванията от порите, премахват мъртвите клетки и изглаждат кожата. Освен с високата си ефективност, продуктите на марката могат да се похвалят и с изключително естествения си състав.

 

2,89 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2,89 лв.
Моля, изберете: