Термална вода Липа 100% Био Ecomaat - 30мл

  • Марка: Екомаат България
  • Кат. номер: 770

Представете си, че се разхождате в топла лятна юнска утрин край цъфнали дървета от липа. Сега си представете уханието от силния им аромат, което изпълва въздуха-релаксиращо и зареждащо с енергия.

 

Едва ли има човек, който не познава аромата на липа! Свеж и деликатно сладък, меден, омайващо пленителен и нежно тревист аромат.

 

А сега си представете, че имате възможността да си впръскате от този аромат на липа и да се освежите в топлите летни дни.

 

Термална вода Липа от серията Natural &deluxe е продукт за тонизиране на кожата както на лицето така и на тялото. Хидратира, енергизира и едновременно подпомага процесите на извеждане на излишни течности. Ароматната вода е много подходяща в топлите летни дни, когато е налице отпусната кожа на лицето, отекли клепачи, торбички и сенки под очите. 

Стара японска рецепта препоръчва отвара от липов цвят за поддържане еластичността на кожата на лицето и най-вече на шията, която  най-много издава възрастта на жената.

 

Впръскването на термалната вода Липа няколко пъти на ден, подобрява еластичността и възстановява гладкостта на кожата.

След изпарението върху кожата остава невидим защитен филм с прекрасния аромат на липа.

 

Серията Natural & Deluxe e изключително луксозна, в състава на продуктите са вложени екстракти произведени чрез единствената на Балканския полуостров, иновативна и модерна система за екстракция чрез СО2 (ваглероден диоксид). В допълнение, комбинацията от екстракти и растителни липиди, прави маслообразните флуиди уникални като въздействие, аромат и опаковка.Фирма ECOMAAT има пълен затворен производствен цикъл, включващ отглеждане на растения съгласно принципите на био земеделието. Преработва етерично-маслени и медицински суровини чрез традиционна дестилация, суперкретична и кавитационна екстракция. Включва произведените суровини в козметични продукти и има собствена производствена лаборатория. Безкомпромисна е по отношение на безотпадността на процесите, рециклирането и използването на най-висококачствени опаковки.

 

Употреба:

Разклатете добре преди употреба. Затворете очи и напръскайте 2-3 пъти от 45 см разстояние. Кожата е освежена, хидратирана и тонизирана.

 

Състав:

термална вода (Aqua), екстракт от Липа*** (Tilia cordata).
*100% органик сертифицирани
**СО2 екстракти

Забележка: Да не се употребява при бременност и алергия към етерични масла.

30 мл

25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 25,00 лв.
Моля, изберете: