Био сапунени орехчета, 92 пранета

  • Марка: Tierra Verde
  • Кат. номер: 1000
Детайли за продукта
 
Орехчетата за "пране" от серията Yellow & Blue узряват в подножието на Хималаите в Северна Индия. Те растат на дърветата Sapindus mukorossi, които се срещат навсякъде из местните гори. Местните жители са използвали люспите на тези орехчета в продължение на стотици години, за да мият дрехите и телата си. Индийските жени събират това малко чудо на природата и го обработват за нас. Когато се накисват във вода, естествения сапун, наречен сапонин, се извлича от орехчетата.
 
Това вещество е подходящо за измиване на всички видове нормално замърсени тъкани ( с пот, прах), включително функционално бельо и най-фини тъкани (вълна, коприна). Ядките не предизвикват изсветляване на цветовете и са подходящи и за хора с чувствителна кожа. Можете да ги използвате както в пералнята, така и за пране на ръка.
 
Сапунените орехчета са най-екологичният начин за изпиране на дрехите ви, било то по отношение на самите дрехи, околната среда или нашето здраве. Освен екологично, орехчетата са и икономично средство за изпиране. Приблизителната цена на едно изпиране с тях е само 0.22 лв.
24,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 24,99 лв.
Моля, изберете: