Успокояващ чай от лайка за деца - био - 20 пакетчета

  • Марка: Alce Nero
  • Кат. номер: 1062

Описание:

Цветове от лайка, отгледана в полетата на Тоскания по стандартите на биологичното земеделие.
Нежните съцветия лайка са събрани на ръка в периода на най-висока концентрация на активни вещества. Процесът на тяхното внимателно сушене започва почти веднага, за да се предпази реколтата от образуване на плесен или мухъл и за запазване на цялостните ароматни и вкусови характеристики на билката. За да се подсигури по-дългата издръжливост на лайката, тя се обработва с пара и след това се пакетира в индивидуални чаени торбички.

Бебешката линия на Alce Nero е насочена към деца на възраст между 6 месеца и 3 години. Тя е приготвена изцяло от суровини, отгледани в Италия, като тяхното производство е регулирано спрямо стандартите на биологичното земеделие. Всеки отделен продукт е съобразен със специфичния период на откриване на новия свят на вкусовете. Именно заради това, рецептите са натурални и максимално опростени, като в тях не са добавени сол, захар или палмова мазнина.

 

Начин на употреба:

Залейте 1 чаена торбичка с 300 мл вряла вода и оставете са се запари в рамките 5-8 мин. Изчакайте да се охлади и поднесете. Ако вкусът на напитката е прекалено силен, запарете за не повече от 2-3 мин.

 

Съставки:

Изсушени цветове органична лайка (Matricaria Lutea)

20 торбички

7,15 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,15 лв.
Моля, изберете: