Чисто масло от синапено семе – 250 мл

  • Марка: KTC
  • Кат. номер: 1110

Пречистено масло от бели синапени семена (brassica alba), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Подходящо за козметична употреба.
 
Синапеното масло притежава специфичен аромат и характерен пикантен вкус. То е силно подхранващ продукт с широк спектър на терапевтични ефекти. Маслото е силно подхранващо и подходящо за суха и увредена коса, косопад и сух скалп, склонен към проблеми като сърбеж и пърхот. Третираната със синапено масло коса възвръща блясъка и жизнеността си. Смята се, че нанесено върху кожата, то има способността да подобри кръвообращението и притежава силно противовъзпалително действие, поради което често се използва в масажни процедури за третиране на разнообразни проблеми, произтичащи от простудни заболявания, нарушена циркулация на кръвта и схващане и болки в мускулите.

 

Начин на употреба:

Използвайте директно или в комбинация с други базови или етерични масла за приготвяне на домашни продукти, предназначени за грижата на косата и тялото.

 

Съставки:

Масло от бели синапени семена (brassica alba). 

250 мл

4,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4,90 лв.
Моля, изберете: