Калций, Магнезий и Цинк ( разтворим комплекс ) - 100 гр

  • Марка: Viridian
  • Кат. номер: 1149

*Веган
 
Отлично балансирано съчетание на естествени хранителни вещества, подпомагащи доброто здраве на костите. Прилага се за профилактика и подпомагане лечението на остеопороза, поддържане на имунната функция, хормоналния баланс и сърдечно-съдовата система. Минералите в комплекса са лесно усвояеми благодарение на прахообразната си форма и наличието на органични хелатиращи агенти, сред които: ябълчена киселина, аскорбинова киселина и аминокиселини, в резултат, на което се постига максимално усвояване на хранителните вещества.


Приложение

Този комплекс от минерали има широк диапазон от възможни приложения, сред които: остеопороза и костни фрактури; невромускулни заболявания, като фибромиалгия и синдром на хроничната умора; сърдечносъдови болести, като хипертония; диети при възрастни хора и спортисти (цинкът, магнезият и ябълчената киселина са необходими за ефиктивния енергиен метаболизъм и производството на АТФ).

Други възможни приложения са: хипертония по време на бременност, прееклампсия, ПМС, синдром на поликистозните яйчници, мускулни крампи, загуба на слуха, бронхиална констрикция, инсулинова резистентност, акне, нарушения в мъжката полова функция и макуларна дегенерация.


Състав:

в 1 ч.л. (3,5гр)

Калций (карбонат, цитрат) – 400мг

Магнезий (оксид, цитрат) – 300мг

Витамин С (аскорбинова киселина) – 500мг

Цинк (цитрат) – 10мг

Ябълчена киселина – 973мг

 

Начин на употреба: Като хранителна добавка приемайте 1 чаена лъжичка (3,5гр) дневно смесена с вода или плодов сок след вечерно хранене или по лекарско предписание.

100% активни съставки
– Без глутен
– Без лактоза
– Без добавена захар, сол, мая
– Без консерванти и изкуствени оцветители

Не е тестван върху животни  

Част от продажбата на всеки продукт на Viridian допринася средства за екологични и детски благотворителни организации.


Произход: Англия
100гр

28,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 28,90 лв.
Моля, изберете: