Био какаова паста, 250 г

13,95лв.

  • Марка Zoya
  • Модел 1409
  • Наличност В наличност
Какаовата паста се получава от смилането на какаови зърна или парченца. Какаовото масло, съдържащо се в зърната, се разтапя по време на смилането и помага какаовите зърна да станат на паста. След меленето, какаовата паста постепенно се втвърдява на стайна температура.   Какаовата паста е начален продукт при производството на какао, какаово масло, какао на прах и всички други какаови продукти. Разбира се, може да се наслаждавате на какаовата паста в този ѝ вид – тя е просто неподсладен шоколад!   Ако обичате сами да си правите шоколад, е добре да започнете с какаова паста, тъй като няма да имате нужда от професионална мелачка, както при какаовите зърна.   Освен че можете направо да ядете какаовата паста, може да я добавяте и към закуската си. Може да я комбинирате с нектар от агаве или друг подсладител. Настържете малко какаова паста и добавете към суров сладолед или сладкиш за най-добрите парченца шоколад на света. Може да си приготвяте сурови шоколадови барове и т.н.   Масленост: 25%   Произход: Перу

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър