Био масло Бадем, 50мл

13,20лв.

  • Марка Alteya Organics
  • Модел 1177
  • Наличност В наличност
Био масло Бадем, 50мл - студено пресовано. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.   Описание: Био масло Бадем се извлича чрез студено пресоване на ядката на плода на растението Prunus Dulcis. Използва от древни времена за здравето и красотата на кожата и косата. Изключително богат е на витамини А и Е, протеини, минерали и мастни киселини. Бадемовото масло е един от най-мощните природни стимуланти за косъма на косата. Био Масло Бадем бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата, като я подмладява и предпазва. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа, намалява възпалението и успокоява раздразнена кожа, забавя появата на бръчки, стимулира производството на колаген и еластин. Не дразни и не предизвиква алергични реакции. Със свойството си да попива бързо био масло бадем е много добро за масажи.   Приложение: За коса: Стимулира растежа, подхранва и придава блясък на косата. Подсилва, уплътнява и защитава косъма. Укрепва фоликулите и приглажда кутикулите на косъма.За кожата: Подхранва, изглажда и омекотява кожата, хидратира в дълбочина и тонизира, изравнява тена, коригира пигментацията и възвръща блясъка, премахва тъмните кръгове под очите, забавя стареенето, успокоява раздразненията и възпаленията, облекчава изгарянията, засилва регенерацията на клетките, особено в наранени или сухи участъци , защитава от слънцето.   Информация: – Произход: САЩ– Само за външна употреба.– Съхранение при температура от 15°C до 25°C .– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките !– Преди употреба да се направи тест за чувствителност !– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта !– Да се съхранява на недостъпни за деца места !   Състав: INCI: Prunus Amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil* *Био Сертифицирани съставки    Противопоказания: Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър