Доставка и рекламация

I. БЪРЗА И УДОБНА ДОСТАВКА

 

Ние от БиоТрио ще ви осигурим бърза доставка до цялата страна. Работим с куриерска фирма Спиди с над 470 офиса в България: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

 

Доставките се извършват до :

1. До офис на Спиди- по избор от клиента.

2. Адрес на клиента  - на следващ работен ден от обработката на поръчката / без малките населени места, които са съгласно график за разнос./ Може да проверите графика на обслужване за Вашето населено място в страницата на Спиди.

 

*Доставка в Събота до адрес се доплаща допълнително, в размер на 3 лева.

*Доставки не се извършват в Неделя или на официални празници.

 

При първа поръчка:
За да се избегнат грешки при попълване на данните за доставка ще се свържем с Вас по телефон за потвърждение на вашата първа поръчка. За поръчки, направени след 18:00 ч., ще се свържем на следващ работен ден.

 

II. Цени за доставка:

Доставка

За поръчки до 69 лв.

За поръчки над 69 лв.

Спиди– до офис

3,50 лв.

Безплатна доставка

Цялата страна – до адрес

6,50 лв.

Безплатна доставка

 

*Минималната стойност за поръчка в www.biotrio.bg е 10.00лв

 

III. СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Поръчки приети до 16:00 в работен ден /понеделник - петък/ се обработват и изпращат през същия работен ден / освен в случаите, когато някой от продуктите е изчерпан, за което предварително се свързваме с клиента, за да го информираме/.

Поръчките се доставят между 1 и 3 работни дни. Поръчките постъпили в Събота и Неделя се обработват в Понеделник.

Може да проверете графика на обслужване за вашето населено място в страницата на Спиди: https://www.speedy.bg/bg/serving-schedule

 

IV. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.biotrio.bg, се заплащат с услугата Наложен платеж – в брой на служител от куриерска фирма Спиди.

 

V. ОТКАЗ ОТ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. За да откажете поръчка, пишете на мейл office@biotrio.bg или се обадете на телефон 0882 103 783.

 

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на Спиди или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до наш магазин с адрес: гр. София, ул. Драгалевска 1