Suma

Гарам масала 50 г

Suma

Гарам масала 50 г

4,85лв.

Описание: Буквално преведено - Гарам масала, означава микс от люти подправки. Тази ароматна и пикантна подправка се използва в различни ястия от индийската кухня. Не съдржа глутен, веган.   Съдържание: Кориандър, канела, джинджифил, кимион и..

Дафинов лист - био - 10 г

Suma

Дафинов лист - био - 10 г

5,59лв.

Сушеният дафинов лист е една от най-използваните кулинарни подправки. Правилното използване на листата изисква преди да се сложат в ястието да се потрият едно в друго. По този начин освен аромата се засилват и лечебните свойства. При приготвяне на го..

Каджун – 40 г

Suma

Каджун – 40 г

4,19лв.

Подправката Каджун носи името на френско-канадските заселници, които населяват областите на Луизиана. Те създават собствена уникална кухня, която носи аромата на местни билки, дивеч и зеленчуци.Каджун е комбинация от ароматни пиперливи подправки с ап..

Рас ел ханут - 30 г

Suma

Рас ел ханут - 30 г

4,55лв.

Описание: Рас ел ханут  е най-емблематичната подправка за Мароко. В превод от арабски означава буквално „глава на магазина“ и всъщност представлява най-добрата комбинация, която може да забърка собственикът на магазина за подправки ..

Семена кориандър - био - 40 г

Suma

Семена кориандър - био - 40 г

5,59лв.

Плодът на растението кориандър се състои от две семки, които като се изсушат и се разполовяват на парченца, които се използват за подправка. Когато са сурови семената са жълто-кафеви на цвят с надлъжни ивици. Притежава отчетлив аромат, напомнящ цитру..

Фахитас - мексикански микс - 40 г

Suma

Фахитас - мексикански микс - 40 г

4,29лв.

Тази люта мексиканска подправка се използва традиционно в приготвянето на ястия с месо или зеленчукови пилафи, като част от маринати или сосове за буритос. С приятен чеснов вкус и парлива лютивина.   Начин на употреба:Подходящ за овкусяване на..

Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)