Прополисова тинктура - 25 мл

4,99лв.

  • Марка Пчелинъ
  • Модел 2026
  • Наличност В наличност

Клеева (прополисова) тинктура, приготвена по стара семейна технология. Произведена от български прополис, събиран от пчелите от Балкана и полето. Отлежала 100 дни в специални съдове, на тъмно и прохладно място. Периодично разбърквана и филтрирана, за да се извлекат максимално полезните и ценни вещества от суровия прополис, в перфектно съотношение на вкус и качество.

Прополисът представлява смолисто вещество с блестящ тъмножълт до кафяво зелен цвят. Има приятен аромат на смола, мед и восък и леко горчив вкус. Тинктурата е природен антибиотик и средство за поддържане на защитните сили на организма, особено при ежедневна профилактична употреба. За разлика от масово произвежданите тинктури, при които в етиловия спирт се накисват прополисови гранули или пръчки (при което се извличат активните съставки само от повърхностния слой), ние влагаме прополис на прах, за чиято технология на производство притежаваме патент. Това допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в тинктурата, което е показател за високото й качество.

Съставки: Пчелен клей (прополис) - 30%, етанол (мед, спирт) - 70%.

Предназначение: Благоприятен физиологичен ефект върху имунната, храносмилателната, дихателна и отделителна системи.

Препоръчителна дневна доза:
10-20 капки (пчелен клей 30%), разредени в 50 мл вода или мляко, 3 пъти дневно 1/2 до 1 час преди хранене.

Противопоказания: Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за деца под 3 години и без медицински контрол при бременни и кърмещи жени. Да не се приема при алергия към пчелни продукти.

 25 мл


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър